El parner d’Escuda, Ubiquiti Networks, vol democratitzar l’accés a l’energia solar amb el seu nou producte SunMax, una solució dissenyada per ajudar a superar els obstacles que impedeixen l’extensió de la captació d’energia solar a una escala global. Es tracta d’una solució “end-to-end” i “plug-and-play”, dissenyada desde zero, i amb l’objectiu de ser un dels sistemes solars més rendibles i d’ús més fàcil del mercat.

Els contractistes independents, a partir d’ara, tindràn l’oportunitat d’aprofitar el ràpid creixement que està experimentant el mercat de l’energia solar i incrementar les oportunitats de negoci en aquest sector.

Més enllà de la seva captació de l’energia solar, SunMax ofereix també altres prestacions molt interessants:

  • Repositori de recursos online: inclou recursos de disseny, vídeos, estudis de casos, fòrums de discussió, i una base de coneixements.
  • Sunlink permet als instal·ladors dissenyar, planificar i fer sistemes de preus en línia. També permet l’assignació de projectes i la gestió de la informació del client en tot el procés de venda.
  • Mòdul Solar AC compta amb un micro-inversor d’alta eficiència, bastidor de muntatge integrat i cablejat de plug and play.
  • Solar Gateway proporciona una connexió al núvol per a la supervisió i gestió del dispositiu en temps real.
  • Sistema ràpid d’aprovisionament fet a través de l’escaneig de codis QR amb el dispositiu mòbil.
  • Temps d’instal·lació ràpid gràcies a un sistema fàcil i directe.

A Escuda estem estudiant les possibilitats i avantatges que el nou producte SunMax pot oferir als nostres clients en el moment que la seva distribució arribi al continent europeu.

Més informació a: https://www.ubnt.com/sunmax/
Video de la notícia: Ubiquiti sunMAX™ Promo Video