El nostre partner Trilead ha anunciat el llançament de VM Explorer 6.0 que introdueix l’opció d’arxivar les còpies de seguretat en mitjans de cinta i per crear instantànies d’emmagatzematge en EMC ScaleIO. 

VM Explorer 6.0 té noves característiques, les següents són les principals:

  • Còpies de seguretat a cinta: El Backup en cinta segueix sent la tecnologia clau per a la prestació eficaç i de baix cost d’emmagatzematge a llarg termini. VM Explorer 6.0 ara és compatible amb els carregadors automàtics i amb les biblioteques de cintes per arxivar les còpies de seguretat.

  • Integració amb SnapShots de l’emmagatzematge de EMC ScaleIO: Capturar instantànies a nivell de hipervisor pot produir un impacte important en el rendiment de la màquina virtual. Amb el nou suport d’EMC ScaleIO incorporat, VM Explorer aprofita la tecnologia d’instantànies de l’emmagatzematge per reduir dràsticament l’impacte en l’entorn de producció.

  • Nova localització de la interfície d’usuari: VM Explorer está disponible ahora en inglés, alemán e italiano.

Per a més informació pots consultar els vídeos del fabricant

Per instal·lar VM Explorer 6.0:

  • Descarregueu la versió més recent de VM Explorer a: www.trilead.com/Download/
  • Per a la configuració, consulteu el manual en format PDF que conté l’arxiu de descàrrega o la pròpia ajuda de l’aplicació.

Per a més informació de com pot protegir el seu entorn virtual amb VM Explorer, contacta amb el nostre equip prevenda a través del nostre formulari.