La nostra perseverància, la capacitat d’innovació i el recolzament dels nostres clients, ens permet continuar la nostra activitat amb il·lusió i amb perspectives de futur.

Totes les experiències (anècdotes, reptes, incerteses, èxits) viscudes des de el nostre naixement, l’any 2005, i tots els factors que en han afectat com a companyía, ens han ajudat a perfilar amb maduresa el nostre estil de relació, el nostre modus operandi i els nostres valors com a companyia:

Passió
Passió: per la tecnologia i la seva correcta aplicació. L’aprenentatge, la creativitat i la innovació són els motors de millora de l’ús funcional de la tecnologia.
Independència
Independència: d’opinió en el nostre àmbit d’activitat, amb una mirada crítica i assenyada que s’allunya dels interessos únicament comercials del mercat tecnològic.
Sostenibilitat
Sostenibilitat: tant en el model socioeconòmic del projecte empresarial d’Escuda com en les accions, productes i serveis que la companyia ofereix al mercat.
Confiança
Confiança: Aplicant una filosofia beneficiosa per a ambdues parts (win-win), sota un model de confiança màxima entre proveïdor i client; humanista, de cortesia i enfocat a l’èxit comú.

Casos d’èxit

Descobreix com els nostres clients estan utilitzant les solucions que Escuda implanta i com han millorat els seus resultats de negoci.

Referències

Al llarg dels nostres anys d’experiència, el nostre equip ha desplegat molts projectes tecnològics i ha donat resposta a una gran varietat de reptes de negoci plantejats pels nostres clients.

En aquest apartat es pot veure un recull de comentaris dels nostres clients opinant sobre la nostra feina, des d’Escuda els donem les gràcies per les seves opinions.

“Amb ells hem abordat projectes ambiciosos. El coneixement dels seus tècnics en els diferents entorns utilitzats en la nostra organització, fa d’Escuda un proveïdor molt complet.”
Albert Clemente,
Director TIC Espa Group
“El més important de la relació entre empreses ha estat la comprovació, dia a dia, del profund compromís i disposició que tot el seu personal ha adoptat amb Mútua Intercomarcal.”
Josep Gómez,
Director TIC de Mútua Intercomarcal
“He tingut l’ocasió de treballar amb ells en diferents projectes duts a terme a la meva organització i puc assegurar que estem parlant de gent molt professional i seriosa.”
Ferran Fernández,
Director de TI del Grup Peralada
“Sempre hem confiat en els seus coneixements i ens han demostrat tenir la capacitat per satisfer les nostres necessitats, utilitzant la tecnologia actual més adequada per la nostra empresa.”
Manuel Morales,
Director Financer de Deretil S.A.

Clients