Els que ens segueixen recordaran que, en el Nadal de 2019, vam decidir decorar les nostres oficines amb allò que teníem més a mà. I aquest any, amb més raó encara, hem decidit repetir. La idea de tornar a muntar un arbret de Nadal amb material reciclat va agradar a tots: treballadors d’ESCUDA, clients, col·laboradors, etc. Així que perquè no repetir-ho?

Repetirem també el nostre reconeixement a: els companys, els col·laboradors, en especial als nostres clients i usuaris, i sense oblidar als proveïdors. A tots agraïm la confiança, la companyonia i l’afecte compartits durant aquest difícil any 2020, que quedarà en les nostres memòries com una època de disgustos i també de canvis, sobretot de canvis.

Més enllà de la decoració, és època de festes, de retrobaments, de contactar amb aquestes persones amb qui només ho fem una vegada a l’any. Però clar, aquest any, que s’està acabant, és un punt d’inflexió en les nostres vides. Gairebé un electroxoc!

Des d’ESCUDA, vam decidir reinventar-nos. Gràcies als canvis que hem adoptat, hem complert amb el repte que ens vam llançar: seguir mantenint la nostra activitat, sempre atenent als nostres clients amb plena dedicació.

Des del mes de març, com en moltes empreses, els nostres equips han adoptat el teletreball i la nostra empresa un model de treball distribuït, una experiència que ens ha permès provar diverses eines, materials i sistemes, amb la idea de poder fer-ho en les millors condicions. Hem jugat el paper de conillets d’índies i així estem segurs de poder oferir solucions adaptades a les necessitats de cada empresa.

També hem aprofitat el temps per desenvolupar encara més els nostres coneixements i capacitats en seguretat TIC i ciberseguretat. Gràcies a la formació i a la incorporació de nous col·laboradors, hem afermat la nostra capacitat i coneixement per donar resposta als reptes plantejats a les empreses en aquest nou entorn de treball a distància. Durant l’any 2021 seguirem en la mateixa línia de treball, tant en els nous desenvolupaments tecnològics, com en l’evolució de les eines i sistemes coneguts.

Des d’ESCUDA vam decidir provar les solucions, eines i sistemes que proposem als nostres clients. Per a nosaltres és la millor manera d’aportar solucions adaptades a cada cas i necessitat.

Si estas en plena reflexió sobre temes TIC o necessites consell sobre el teletreball, la seguretat TIC o la ciberseguretat en la teva empresa, no dubtis en contactar amb  nosaltres al 931 931 848 o mitjançant aquest formulari.

#escuda #teletreball #seguretatTIC #formacióTIC #Ciberseguretat #materialreciclat #reinvenció #companys #col·laboradors #clients #usuaris #proveïdors

Felicitació desitjant un bon any 2021