Amb l’objectiu de millorar  l’eficacia en la decisió de compra dels nostres clients, hem realitzat un profund estudi de les diferents alternatives tecnològiques del mercat i una selecció raonada de productes.

Habitualment fem de prescriptors i assessors en les decisions de compra dels actius informàtics dels nostres clients. Això ens ha atorgat una visió molt amplia i independent del mercat tecnològic que ens possibilita oferir serveis de gestió i aprovisionament d’actius amb l’objectiu de “separar el gra de la palla”, oferint sempre les solucions més adequades a les necessitats reals dels nostres clients.

I.homologacioA Escuda oferim serveis d’aprovisionament de maquinari, llicències i subscripcions TIC per als negocis. Ens centrem en components informàtics de qualitat ja que entenem que és de vital importància per als negocis utilitzar sistemes el més fiables possibles.

Mitjançant el nostre canal, els nostres clients tenen accés a una àmplia gamma de distribuïdors i fabricants… i a preus raonables! A més, oferim diverses opcions flexibles d’adquisició que inclouen el lloguer d’actius (OPEX), arrendament amb opció a compra (OPEX de CapEX) i compra directa (CapEX).

I.explotacioTenim un gran magatzem i taller a les nostres dependències d’Esplugues del Llobregat. A més de disposar de les millors companyies dins del sector de la logística.
Oferim serveis de gestió d’equips, emmagatzematge de curta i/o llarga durada i planificació logística de lliuraments parcials.
I.cicle-vidaOferim serveis de gestió del cicle de vida dels actius informàtics, permetent optimitzar, racionalitzar i transformar les TIC a les organitzacions. D’aquesta forma ajudem a minimitzar costos derivats de l’explotació de les TIC en entorns amb poca previsió.

Podem gestionar la creació d’imatges de plataforma de software homologades amb un inventari de llicències conciliat amb els seus fabricants. Tenim l’equip i les eines per desplegar centenars d’equips cada dia de manera eficient i segura.

I.contracteLa gestió de garanties i contractes de suport dels fabricants, en un entorn heterogeni, és un dels majors desafiaments als quals s’enfronten les organitzacions. Per exemple, la gestió de múltiples contractes amb diferents dates de venciment, amb diversos nivells de servei i amb un gran ventall de fabricants pot convertir-se en una tasca cara, poc eficient i confusa.

Els nostres serveis de gestió de garanties i interlocució amb tercers agiliten els procediments de contacte i servei de suport de maquinària i programari, el que permet als nostres clients estalviar-se costos i mals de cap.

Escuda proposa convertir-se en el teu únic punt de contacte, per a gestionar, consolidar i assegurar les garanties i contractes de suport de tots els fabricants i proveïdors que prescrivim.

Sigui quina sigui la necessitat, podem ajudar a gestionar les compres dels nostres clients en:

  • Adquisició de serveis d’internet (Dominis, Hosting, Cloud).
  • Comunicacions fixes i mòbils.
  • Aprovisionament de maquinari i programari.
  • Aprovisionament de consumibles.
  • Lloguer d’actius informàtics.
  • Aprovisionament de mobiliari tècnic especialitzat.
  • Aprovisionament de formació especialitzada de tercers.
  • Aprovisionament de garanties i manteniment de tercers.