El món tecnològic és un món tradicionalment liderat per homes, contra aquesta situació anormal hi ha dones que lluiten per reivindicar la visibilitat i el lideratge femení en aquest àmbit. Una d’aquestes dones és Anna Navarro que ha estat  reconeguda per la revista Analitycs Insights com la dona més influent del món en tecnologia. Aquesta publicació és un referent gràcies a les seves informacions sobre tecnologia i Big Data.

La distinció converteix la catalana en un referent femení del sector de la tecnologia. Analytics Insights ha reconegut tant la seva trajectòria professional com el seu activisme. Navarro actualment és vicepresidenta de NetApp, l’empresa número 1 del món en emmagatzematge de dades i amb seu a Silicon Valley, més enllà de la seva vida professional també ha participat en diferents oeneges dedicades a donar valor a la tasca de les dones.

Segons Analytics Insights, Anna Navarro és un l’exemple que demostra que les dones també poden liderar el sector tecnològic. Viu des de fa gairebé trenta anys a Califòrnia però va néixer a Olot. Va estudiar filologia anglesa i alemanya a la Universitat de Barcelona, la seva entrada al món tecnològic va començar a Cisco Systems i va continuar a Xerox, VMware o VeriSign fins arribar a NetApp, on treballa actualment. La seva experiència professional l’ha portat a especialitzar-se en estratègies de contingut i globalització dins el sector tecnològic. Amb aquesta distinció és fa un reconeixement personal però també global donant més visibilitat a les dones vinculades a la tecnologia.

Font: Naciódigital i ViaEmpresa

#escuda #AnnaNavarro #WomenInTech #Donesinfluents #AnalitycsInsights #Donesalatecnologia